Nyomtatás

Magyarország megér egy percet!

Magyarország közel 100.000 négyzetkilométerén minden lépésben csodákra bukkanunk. Kevés olyan hely van a Földön, ahol tenyérnyi területen ilyen sokoldalúan mutatja meg a természet az összes arcát. Jutott mindenből egy kevés. Az a kevés pedig a legszebbek közül való. Közel százezer négyzetkilométeren egymást váltják a síkságok, hegyek-völgyek, dombok és lankák folyók, tavak és a „mi tengerünk". Ha számokban mesélünk, akkor 3200 település, 7 természeti csoda, 10 Nemzeti Park kerülhet a listára nem is beszélve a hungarikumokról a ma is élő néphagyományokról és a fesztiválkultúráról. Hazánk kimeríthetetlen kincsesbánya, de mindenképpen:

„Magyarország megér egy percet!"

Egy perc Magyarország - egy vállalkozás, egy eszme egy szerelem. Olyan láng, melynek végig kell söpörnie az egész országon. A megálmodók országosan és a határainkon túl is referenciákkal rendelkeznek eddigi munkáikkal, melyek mindegyikének jellemzője a minőség és a professzionalitás (http://studimax.hu) Útjára indítottuk a kezdeményezést, melynek célja, hogy az érdeklődők mind szélesebb körben ismerhessék meg hazánk tájegységeit, településeit, látványosságait, mindent ami Magyarország.

Tematikus válogatásban elkészült a project egy-egy szelete, mely jelenleg az ország búcsújáró helyeit, hagyományos fesztivál színhelyeit, népszokásaink települési kötődéseit, természeti csodáit és a Hungarikumokat dolgozta fel. Ahogy a nevében is megjelenik: 1 percben. A válogatás hanganyag formájában is elkészült, minőségében rádiós sugárzásra alkalmas.

Magyarország minden települése megér egy percet. Az ország bármely pontja -- nagyságától, fekvésétől, adottságaitól függetlenül -- érdemes arra, hogy egy percben elmondhassa magáról, amit az érdeklődők számára közölni szeretne. Legyen az a múltja, jelene vagy jövője. De érdemes feldolgozásra a magyar szürke marha, a pulikutya, Kincsem a csodaló országunk jeles szülöttei, a híres Magyar találmányok...a sor végtelen. Ha kinyitjuk a kincsesládát bármi előkerülhet! A kulcs a mi kezünkben van őrzése és szétosztása a mi felelősségünk!

Az elnevezés önmagáért beszél. Bemutatás egy percben, mert:

- rövid és lényegre törő
- időtartama alkalmazkodik a weben szörfölők szokásaihoz.
- elegendő az érdeklődés felkeltésére

Megjelenítésében elegáns, egységes, bevezető szignálja és levezető része illeszkedik a tartalomhoz és a hangulathoz. Megszólaltatása tiszta és érzelmekre ható. A települések, fesztiválok, egyéb események, turisztikai látványosságok ily módon illő keretbe kerülnek. A cél egy országimázs portál létrehozása elegáns kivitelben, egységes rendszerben, igényes szöveg-, hang- és képmegoldásokkal és nem utolsó sorban: a teljesség igényével.

Egy hely a bolygón, amit mindenkinek látni kell!

Célunk megegyezik: Magyarország közös értékünk, megismertetése kötelességünk.

Magyarország megér egy percet!